Skip to main content

Kisfaludy program

Nagy örömmel tudatjuk, hogy a Kisfaludy Pályázat büszke nyertesei lettünk!

Szeretnénk tovább csinosítani az apartmanokat, hogy még kellemesebb legyen a nálunk töltött idő. Lakberendező segítségével, újra gondoltuk a belső terek hangulatát😊 Olyan megoldásokat kerestünk, amivel igazodunk a már meglévő bútorokhoz és a kialakított vintage stílushoz. Végül is úgy döntöttünk, hogy a korábban teljesen fehér falakat, pasztell falfestéssel törjük meg, és még több egyedi, kézzel festett bútorral tesszük otthonosabbá és reményeim szerint még különlegesebbé az apartmanokat.

A Levendula apartman, nem is kaphatott más színt, mint fáradt lilát. Ezzel teljes lett az összhang a név és a kinézet között😊 A Rózsa apartmannál kicsit túlzás lett volna a piros fal, így inkább a visszafogott bézs színt választottuk😊

Sokan szoktátok kérdezni, hogy lehet-e sütögetni nálunk.

Tudjuk, hogy a nálunk töltött idő egy részét szívesen töltitek a kertben ezért újra gondoltuk a kerti lehetőségeket. Kialakítottunk két különálló kerti pihenő teret is. A nagyobb fedett részen kényelmesen tudtok grillezni, még külön kürtőskalács sütő rész is van, ha valaki nagyon vállalkozó kedvében lenne😊 És ha már új terasz van, akkor jár hozzá szép új kerti bútor is, hogy még jobb legyen az élmény!

Remélem annyira fog tetszeni, mint amilyen nagy odafigyeléssel készítettük nektek!

A hivatalos formának is eleget téve itt olvashatjátok a részleteket:

Kedvezményezett neve: Panver Kft.
Támogatott projekt címe: Vadlúd Vendégház fejlesztés
Pályázat azonosító száma: TFC-M-1.1.2-2020-00259
Szerződött támogatás összege: 5.000.000Ft
Támogatás mértéke: 70%
Támogatott projekt befejezési dátuma: 2021.02.23.
„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”